Cautare

911 de rezultate pentru "monica tatoiu" (3.05 secunde)
La lansarea candidatilor PD-L pentru alegerile europarlamentare au fost prezenti ministrii Vasile Blaga, Elena Udrea, Monica Iacob-Ridzi, candidatii Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu si Cristian Preda, alaturi de vicepresedintele PD-L Raluca Turcan si de primarii municipiilor Alba Iulia si Targu Mures.
Elena Basescu, Elena Udrea, Roberta Anastase, Monica Iacob-Ridzi, Magda Bistriceanu, Mioara Mantale, Ana Birchall. ... Monica Columbeanu si Magda Ciumac, prima facand parte din straff-ul electoral al candidatului la presedintie Nati Meir, iar cea de-a doua consiliind un europarlamentar PD-L, Dragos David.
Mihai Tanasescu, Monica Macovei, Adrian Severin, Dacian Ciolos, Daniel Daianu, Lazar Comanescu, Leonard Orban, Vasile Puscas si Theodor Stolojan. ... Primii clasati sunt Dacian Ciolos (4,08), Vasile Puscas (4,06) si Monica Macovei (3,88).
Pe de alta parte, social-democratii au batut palma cu liberalii si cer urmarire penala pentru ministrul Tineretului Monica Iacob-Ridzi, acuzata de abuz in serviciu contra intereselor publice si delapidare.
Ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi (foto), a declarat marti, la finalul audierii sale de Comisia parlamentara de ancheta, ca-si va da demisia daca va incepe urmarirea sa penala, ca nu se va ascunde asa cum fac alti oameni politici si ca va raspunde in fata electoratului.
de reactie in cazul ministrului Monica Iacob Ridzi va transforma in complice la deturnarea banului public. Deveniti astfel, patronul unei gasti politice, al carei scop este sa faca bani pentru campania dvs.
Declaratia socanta a Brandusei Novac a fost facuta chiar in aceasta dimineata la Sinaia, unde democrat-liberalele au sedinta, in contextual in care PD-L cauta inlocuitor pentru Monica Ridzi, pe motiv ca scandalul legat de finantarea Zilei Tineretului a adus prejudicii prea mari de imagine partidului, iar schimbarea din functie a ministrului ar rezolva aceasta problema.
El a precizat ca nu a discutat inainte nici cu premierul Emil Boc si nici cu ministrul Monica Iacob Ridzi. ... Lipsa de perspectiva este generata de situatia imposibila in care Monica Iacob Ridzi a blocat ministerul.
Presedintele Traian Basescu afirma ca problema ministrului Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, reprezinta un subiect minor in raport cu prerogativele presedintelui tarii.
Conducerea Partidului Social Democrat sustine convocarea unei sesiuni extraordinare la Camera Deputatilor in privinta activitatii ministrului Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi.
Posturile de televiziune au difuzat imagini de la evenimentele organizate de MTS cu ocazia Zilei Tineretului in care Elena Basescu, aflata in campanie electorala, fiind candidat independent la PE, era alaturi de fostul ministru Monica Iacob Ridzi la un concert in Costinesti.
Monica Iacob Ridzi - ministrul Tinteretului si Sportului. N-a mai apucat sa fie interimar, a luat drumul Procuraturii, tot pentru incalcarea legii.
Dupa ce anuntul sau a ajuns pe toate agentiile de presa, Adrian Nastase a revenit, tot in Consiliu, si s-a declarat dezamagit de scurgerea de informatii si ca, prin urmare, s-a razgandit.Dupa sedinta, insa, Nastase, a evitat sa faca precizari legate de propria candidatura. PD-L vrea sa-si schimbe numele, sigla si orientarea politicaTensiunile din sanul PD-L au razbatut ieri in cadrul Biroului Permanent National (BPN) la care au participat europarlamentarii Cristian Preda si Monica Macovei, precum si deputatul Sever Voinescu, cei care au criticat in ultimul timp conducerea partidului.Europarlamentarul PD-L Monica Macovei a declarat ieri, dupa sedinta BPN, ca a venit cu mai multe propuneri catre conducerea partidului, printre care si o politica de resurse umane, apreciind ca numirile in functiile guvernamentale nu trebuie sa se faca pe baza telefoanelor, ci a competentei.
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, i-a replicat, sambata, la Poiana Brasov, europarlamentarului Monica Macovei, care criticase modul in care se face promovarea in in partid, sugerandu-le celor care critica sa se gandeasca cum au ajuns ei la un moment dat ministri.
'Un lucru care va ramane de trista amintire pentru regimul Basescu este marea "izbanda" a fostei procuroare ceausiste Monica Macovei, care a repolitizat prin lege parchetele, transformand tara intr-o veritabila "republica a procurorilor".
Atunci, Monica Macovei afirma, intr-un interviu acordat revistei Marie Claire, ca e nevoie de un nou partid de dreapta, fara baroni:
Atunci, Monica Macovei afirma, intr-un interviu acordat revistei Marie Claire, ca e nevoie de un nou partid de dreapta, fara baroni:
Baconschi a facut aceasta declaratie in emisiunea "Nasul", de la 10TV, comentand modul in care Parlamentul - inclusiv deputati si PDL - a votat in cazul Monica Iacob Ridzi, ceea ce ar putea avea repercusiuni asupra viitorului Raport pe justitie al Comisiei Europene.
• "Am putea sa gasim imediat in PDL pe cineva, cum ar fi Monica Macovei, spre exemplu, care se bucura de mult mai multa incredere publica decat Emil Boc.
Monica Macovei mai spune din cand in cand ca poate nu e bine ca PDL sa fie chiar atat de corupt, insa stiind dinainte ca n-o s-o bage nimeni in seama.
google-analytics.com